lørdag 2. mai 2015

Mindfullness og sjelefred - peace of mind


Hei på deg,

jeg har sett en del norske blogger og det slår meg at det er stooooor opphopning av strikking, muffins, klær, sminke og interiør og ikke minst trening og kosthold. Hmmmmm..... tenkte jeg. Jeg har ikke funnet noen som blogger (på norsk vel og merke) om Art Journal, Tags, Mixed media art.
I've seen some Norwegian blogs and it strikes me that there is stooooor accumulation of knitting, muffins, clothes, cosmetics and interior and of course exercise and diet. Hmmmmm ..... I thought. I have not found anyone who blogs (in Norwegian, that is) about Art Journal, Tags, Mixed media art.

Jeg fant noen blogger som handler om scrapbooking og kort, men det er litt annerledes fra det som jeg driver med.
I found some blogs about scrapbooking and card, but it's a little different from what I'm doing.

Nå er det jo veldig fokus på mindfullnes og droodling, og fargelegg deg selv og andre glad. Det er akkurat det jeg holder på med. Og jeg lover deg - det er helt fantastisk! Ned med skuldrene og opp med humøret og sjeleroen.
Now it's very focus on mindfullnes and droodling and color yourself and others happy. That's exactly what I'm doing. And I promise you - it's amazing! Down with the shoulders and up your mood and soul tranquility.
 
Nå som jeg har kommet så godt i gang vil jeg vise deg noen sider i min Art Journal som jeg har laget. Og som jeg skrev i min innledning i bloggen min, er min intensjon å vise deg både trinn for trinn, teknikker og tips og ideer og bare ha gode stunder med kreativitet og skaperglede.
Now that I've come such a good start, I'll show you a few pages in my Art Journal that I created. And as I wrote in my introduction to my blog is my intention to show you the step by step techniques and tips and ideas and have only good moments with creativity and creative zest.


Her er en dobbeltside i min Art Journal som jeg har kalt: I DIG GARDENING (som jeg også gjør).
This is a double page in my Art Journal I have called: I DIG GARDENING (which I also do).


I DIG GARDENING

Bli en Art Journalist du også og få fred i kropp og sjel : ) Art from Heart.
Become a Art Journalist you to and get peace in your body and soul : )
 Her kommer et par sider til i min Art Journal.Here is a couple more Art Journal page i have made.
 
Live, create, tell the story
Honey i have heels higher than your standards


Veien blir til mens jeg går, og det er blant annet det som er så herlig med å drive med dette. Ingenting er bestemt på forhånd. Jeg har en ide og så begynner jeg på denne og så bare bygger det seg opp, og jeg finner både teknikker og tema etter hvert som bildet jobber seg fremover.
Path as I go, and that's partly what's so wonderful to do Art Journaling etc. Nothing is predetermined.
I have an idea and then I start on this and then just builds up and I find both techniques and topics as the image work forward.
 

Jeg bruker veldig mange teknikker og verktøy. Blant annet acrylmaling, dylusions ink, gesso, mattmedium, Promarker penner, stempel, stenciler/sjablonger, våtservietter, blyant, saks m.m. Det er viktig å begynne med å bygge opp bakgrunnen først, og til det bruker jeg mange sjablonger og bakgrunnsstempler, samt kredittkort og dorullpapp o.l. for å få forskjellige mønstre og textur. Alt er lov! Det er bare å leke og prøve seg frem. Og så når man er fornøyd med bakgrunnen er det bare å kjøre på med "hovedtemaet/motivet".
I use a lot of techniques and tools. Including acrylic paint, dylusions ink, gesso, matte medium, Promarker pens, stamps, stencils / templates, wipes, pencil, scissors, etc.
It is important to start building up the background first, and there I use many templates and background stamps and credit cards and toilettroll etc. to get different patterns and texture. Anything goes!
Just play and try their way. And then when you're happy with the background is just run in with the main theme.

Life
is Art
live yours
in
colour


Det kommer mer - vent og se. Til da, hade bra : )
There is more to come - wait and see. Until then, goodbye :)

Klem fra Niti
 


 

 

 
 
 
 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Thank you so much for taking your time to leave me a comment! Hugses and hugses and warm wishes ♥